Kan någon förklara poängen med russin för mig?
(Jag har tillbringat en löjligt stor del av morgonen med att plocka russinen ur den hutlöst dyra nöt- och bärmixen som skulle pigga upp mig. Och då menar jag inte plocka russinen ur mixen på det bra viset.)
fredag 11 september 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Solmogna vindruvor utan kärnor och med tuggmotstånd, hur kan det inte vara en vinnare? Speciellt om de är chokladöverdragna. :)
SvaraRaderaFunderat på att köpa en mindre hutlös nötmix som inte har russin? :-)
SvaraRaderaJag visste inte att den var hutlös, den såg helt oskyldig ut i Mat på jobbet-skåpet. Dock dras beloppet den kostade på makens lön :P Finns det russinfria nöt- och fruktmixer?
SvaraRaderaJo, tex OLWs lila met blåbär/tranbär. Ica har oxå tror jag... sen kan man blanda själv oxå...
SvaraRaderaJag rekommenderar iaf med blåbär, tranbär, pecan och valnöt om du blandar eget. Solrosfrön passaar oxå in där.