onsdag 2 september 2009

Bless you

Jag råkade nysa på t-banan idag, i armvecket och allt som mamma lärt mig, men medresenärerna fick något vilt i blicken och jag såg hur flyktreflexen ryckte i vaderna på dem. Om någon månad kommer alla stå där med munskydd ska du se. Jag har inte reflekterat så mycket över influensan men idag slog det mig att jag ju har riktigt eländiga astmalungor och egentligen ligger lite risigt till. Huvva.




4 kommentarer:

  1. Kanske ladda med en extra puff pulmicort inför hösten?! Du ligger ju iaf bra till för att få vaccin i de tidigare rundorna. Alltid nåt! Sen är den ju lindrigare än vanlig influensan, men sätter sig lite längre ner... sägs det, bland allt annat som sägs. Det kommer säkert gå bra, tror inte nya influensan vågar sig på någon i Kristins närhet! :-)

    SvaraRadera
  2. Precis, vem behöver vaccin när man har mig?! :p

    SvaraRadera
  3. Du har en poäng där Ola! Kristin, så fort du skaffat handtag och lås till badrummet så jag får ha badkaret för mig själv kommer jag med väskorna och flyttar in :P

    SvaraRadera
  4. Det blir fortare än jag vågar hoppas på, tidigare i kväll slet Hector upp kakelramen (vad jag skulle kalla golvsil eller typ.. golvbrunnslock) under badkaret varpå Micke blev alldeles rabiat "hur många tiotusen gånger har jag inte sagt till dig att låta BLI det där!!!". Och eftersom trösklar inte hindrar den ungen längre så tycks dörrhandtag etc vara av nöden för att han ska behålla alla tio fingrarna.

    SvaraRadera